vineri, 20 noiembrie 2009

Tu stii cum rade Dumnezeu?

Toti spun ca Dumnezeu plange prin picaturiile de ploaie ce cad pe Pamant atunci cand oamenii il supara. Dar nimeni nu spune cand rade Dumnezeu, cand este El fericit. Oare sa Il suparam chiar atat de tare incat sa nu mai fie fericit? Eu nu cred asta, pentru ca fiecare om care acum face rau, poate ieri a facut bine. Sau daca nu, maine sigur va face. Cand Dumnezeu e fericit ca oamenii pot fii si buni, el zambeste. Zambetul lui este Soarele.

Soarele ne lumineaza si ne incalzeste corpurile fragede, dar si sufletele noastre invizibile , dar atat de pline. Soarele surprinde si vegheaza momentele frumoase din viata noastra. Soarele ne insufla puterea de a zambi si de a merge mai departe , de a vedea viata mai frumoasa. Soarele parca e sinonim cu a crede , a iubi si a spera, toate la un loc. Un mic Soare care apare dupa o lunga perioada de ploi e ca o noua viata. Simtim ca reinviem odata ce mingiutza magica de foc apare pe cer. Zambim aparent fara motiv, suntem mai amabili, mai vii, mai darnici, mai buni. Stralucirea lui schimba tot.. schimba ziua, schimba florile, schimba copacii, schimba animalele, ne schimba pe noi. Orice lucru luminat de razele soarelui pare mai frumos , mai viu. Soarele e dorinta, e visul zilei de azi, de maine , de ieri. Soarele nu apune niciodata definitiv, asa cum nici speranta nu trebuie sa dispara de tot. Intotdeauna vine o zi mai buna, o zi cu Soare.. Intotdeauna fericirea rasare de dupa un nor..

Cautam fericirea... si mergem spre Soare.. Drumul spre fericire e descris de multi ca un drum spre soare.. unde ne pastram trecutul in propria umbra..Vazut din mai multe puncte de vedere , Soarele mereu este si a fost o manifestare pozitiva a tot ce poate fii si rau pe acest pamant. Soarele a scos mereu la iveala coltul de suflet plin cu bunatate al unui om. Soarele a fost cel dintai care ne-a invatat ca fericirea sta in lucrurile marunte, ca trebuie doar sa ridicam ochii spre cer pentru a crede intr-o lume mai buna . De aceea oamenii sunt fericiti in zilele insorite si tristi atunci cand ploua.

Eu stiu ca Doamne-Doamne trimite fericirea pe pamant prin Soare, pentru ca acesta e zambetul Lui. Asa ca, cu timpul, am invatat sa-mi pastrez in suflet un pic de Soare pentru zilele ploioase cand am nevoie de o doza de zambete si o bucatica de fericire.


Vama Veche - dragostea
Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu