sâmbătă, 26 decembrie 2009

Pentru tine.


Greenday- Time Of Your Life
Asculta mai multe audio Muzica
Hei, e Craciunul. Al doilea nostru Craciun. Poate ca nu ti-am luat un cadou real, dar macar ceva pentru suflet vreau sa cred ca pot sa fac pentru tine.

Ma intreb sincer, in sufletul tau, oare simti Craciunul cum il simteam si eu la 13-14 ani? Oare varsta sau lumea asta in continua schimbare e de vina ca anul acesta eu nu am simtit magia? Vreau sa cred ca tu ai simtit acest spirit al Craciunului, ca ti-a patruns in suflet si te-a facut fericita zilele astea. Pentru ca tu, oricat de matur ai gandi si oricat de mult m-ai ajuta , eu vreau sa cred ca tu esti bebe, tu esti cea mai mica cea mai buna prietena a mea si ca , doar privindu-te pot zari urma aceea de inocenta ce o ador, in ochii tai. Si stiu ca o pot gasi.

Esti una dintre cele mai fantastice persoane pe care le cunosc. Arati de 17 ani, gandesti uneori de 19, dar ai o privire si un zambet de copil, de cel mai scump copil.
Te iubesc atunci cand, pe canapea ma intorc catre tine si gasesc astea acolo.Pentru ca tu ma transpui si pe mine, nici nu iti dai seama cum. Nici eu nu pot explica.

La fel de mult te iubesc cand iti iei in serios rolul de prietena adevarata. Tu stii sa asculti, tu stii sa consolezi, tu stii sa dai sfaturi. Si e incredibil cum faci toate astea mai bine ca persoane trecute de 20 ani. E incredibil cum cu o rabdare enorma m-ai ascultat in ultimul an , chiar daca ti-am zis de mii de ori despre acelasi lucru, si ti-am repetat de zeci de ori aceeasi povestea.

Imi dau seama, chiar din spatele monitorului si de la kilometri distanta ca te chinui sa intelegi mereu ce am eu de zis , ca sa poti sa ma ajuti. Si faci asta la orice ora, chiar daca a doua zi e scoala sau daca vii obosita de afara. Te respect pentru asta, sa stii.

Ma uimesti, ma uimesti in fiecare zi, pentru ca vad cat tii la mine si stiu ca poate nu sunt un model bun. Nu ma plictisesc niciodata de vorbit cu tine, nu stiu de cate zile impreuna ar fii nevoie sa ma enervezi si sa ne certam, nu stiu cum poti sa fii 2 in 1 mereu si nu stiu nici cum sa iti explic cat de mult tin la tine.

Tu esti ca si tinkerbell, mica zana a lui peter pann. Mereu acolo sa ajuti. Tu acorzi o sansa pana si capitanului hook, pentru ca tu ai un suflet mare.
Tu vezi deja lumea asta aproape asa cum e ea, in loc sa o vezi mai colorata decat e. Imi pare rau cand vad ca in sufletul tau sunt nuante de gri in multe seri, in loc sa fie un curcubeu. Imi pare rau cand crezi ca as renunta la tine pentru alte persoane si imi pare rau cand nu pot fii pentru tine ceea ce vrei tu sa fiu.

Nu mi-am dorit niciodata o sora, dar daca ar fii sa am una, as vrea sa fie ca tine. La fel de frumoasa, la fel de inteligenta, la fel de intelegatoare si uimitoare...

Bebe, asta e micul meu cadou de Craciun pentru tine. Nu am stiu sa exprim mai bine ce simt si ce vreau sa stii, dar incearca sa privesti dincolo de randuri, mai profund, si o sa intelegi foarte bine tot.

Te iubesc , bebe. Sa fii cel mai fericit copil :*

Si..inca ceva.. in fiecare dimineata a anului viitor in care o sa pleci din white fara mine, opreste-te, inchide ochii o clipa, aminteste-ti cum plangeam noi doua imbratisate si cantam time of your life. Aminteste-ti cum ne-am ascuns dupa zidu ala micutz. Aminteste-ti cum am mers si ne-am facut tatuaje si am mancat pizza si clatite. Aminteste-ti cand am facut baie la voi in baie ca nu mai aveam loc de fete. Aminteste-ti chiar si detaliile care nu le pot pune aici pe blog. Aminteste-ti toate astea, si poate telepatic o sa ma simt din nou in white si eu.