luni, 28 decembrie 2009

Fara sens. [postare de pe celalalt blog al meu, vechime-cam 6 luni]


Veritasaga - Complicat de simplu
Asculta mai multe audio Muzica
De ce intotdeauna tre sa ne pese de trecut? De ce de cate ori incercam sa mergem mai departe, sa trecem peste tot si asa, se intampla ceva sa ne aminteasca de te miri ce chestie din trecut?... Toti iti spun sa-ti traiesti viata, sa simti clipa sa nu privesti spre trecut , sa te uiti numa spre viitor si de-alea? cum sa nu privesti in trecut, cand de fapt tot ce e in trecut te reprezinta? orice intamplare, frumoasa sau trista sau cum o fii , a contribuit la formarea ta? Desi ma enerveaza toata treaba asta cu trecutul, si inca as vrea sa sterg cu un burete multe faze, mi se pare imposibil sa "uiti tot" :|
Fiecare are povestea lui, si din nefericire, fiecare are cel putin o poveste trista . Daca intrebi orice persoana despre ea, nu iti poate spune ce si cum va fii, iti spune ce si cum a fost si este si ce a facut-o sa fie asa.
As vrea, sincer, sa sterg toate lunile alea cand era tata bolnav, sa nu traiesc inca cu frica ca oricand o putem lua de la capat, sau sa uit de toti pe care i-am iubit si au plecat.. de buna-voie.. sau.. luati de Sus. Da nu pot, nu se poate si toate chestiile astea mi-or deschis ochii si palmile de la viata m-au adus cu picioarele pe pamant, m-au facut mai puternica...
Inca sper, ca desi am lasat in urma atatea amintiri superbe si persoane de milioane, in viitor o sa fie tot de 10 ori mai bine, si daca nu va fii asa, sper sa imi recapat eu macar optimismu' ala pe care l-am pierdut de mult. Am in jurul meu atatea persoane dragi, si totusi ma simt singura. Cineva drag mie imi spunea mai demult ca am o viata simpla, pe care mi-o complic fiind atenta la detalii. Si sincer, avea dreptate. Si toate astea numa' pentru ca am devenit o persoana pesimista :| si nu eram asa. Si mi-e dor de mine.

Nu inteleg rostu' postului asta, nu inteleg de ce scriu aici si nu stiu ce o sa credeti voi cand cititi, nu are sens, si replica probabil o sa vina tot din partea mea. Probabil e doar pentru ca nu imi inteleg prezentul, nu imi cunosc viitorul, am impresia ca nu mai imi inteleg nici trecutul si sunt revoltata.. pe mine, pe voi, pe lume, pe destin, pe viata asta, pentru ca una avem , si nici aia nu e corecta. Si nu dramatizez, e doar .. una din acele seri.

"..m-am pierdut pe drum si vreau sa stiu: oare am sa mai fiu vreodata cum vroiam sa fiu?"

Nici nu stiu ce melodii, ce versuri, sa pun aici, da'.. merg multe din veritasaga...

Dependenta.

Imi aprind o tigara... trag un fum.. inchid ochii.. si imi imaginez ca totul merge mai departe.. viata trebuie sa mearga mai departe...

Deschid ochii... mai trag un fum.. si imi dau seama ca viata chiar merge mai departe...secundele curg, imaginile se deruleaza..sunetele progreseaza..

Si stii ce ma gandesc? Ca viata asta e ca un fum de tigara. Ia nastere atunci cand aprinzi tigara,pentru cateva clipe e senzatia care-ti inunda plamanii si te ameteste, te invarte, te lasa fara suflare si te cucereste! Apoi te linistesti incet... tot mai mult... incepi sa vezi de fapt ceea ce a fost in tine... ochii tai incep sa perceapa ceea ce tocmai te-a invadat atat de pervers... se misca lasciv, ca o domnisoara de pe autostrada, acum iti cucereste si privirea... e atat de vizibil.. ascunde atata mister incat iti ridica nenumarate intrebari. Incerci sa-i dai o forma, sa-i gasesti un sens. Incerci sa cauti un motiv. Dar devine tot mai cetos..se pierde in departare.. se transforma in necunoscut.. si dispare.


Atunci ramai cateva clipe si iti dai seama ca ai din nou nevoie de aceea senzatie. Ca te simti gol si trantit la pamant, ca esti pustiu si monoton precum un deal pe timp de iarna. Simti si stii ca ai nevoie din nou sa simti sangele curgandu-ti prin vene, plamanii umplandu-se de un aer murdar, genul acela de murdar ca un gangster din spatele blocului sau ca si domnisoara din clasa a unsprezecea din liceu, despre care toti spun ca e o tarfa, care te atrage si nu stii de ce, pe care il vrei langa tine si care iti provoaca cele mai interzise fantezii. Ai nevoie de adrenalina, mizerie si pericole in viata ta. Ca cu ele e rau, dar fara ele si mai rau.

Si atunci mai tragi un fum... si totul o ia de la capat..



Guess Who flori ilegale
Asculta mai multe audio Muzica

duminică, 27 decembrie 2009

DOWNLOAD si ASCULTA :D

Primul Album ILLusionistu' : Portile creatiei.

Sincer, merita sa dai download si sa-l asculti. Foarte tare. P.S. Sunt mandra de el >:D<

Playlist:

01. Intro
02. Portile Creatiei
03. Memorii feat. Oxus
04. Un Nimeni feat. DJ SoundMeth
05. Fiindca Simti feat. Kripo & Versset
06. Planuri feat. e4t
07. Interviu feat. Versset
08. In Inima Ta feat. Reiki
09. Outro


No download si asculta : http://www.fileshare.ro/2312557633.62

Cu ocazia la postu asta, il felicit atat pe marian, cat si pe restu de la splash, atat ca artisti in devenire , cat si ca oameni. DE NOTA 10:X