luni, 28 decembrie 2009

Dependenta.

Imi aprind o tigara... trag un fum.. inchid ochii.. si imi imaginez ca totul merge mai departe.. viata trebuie sa mearga mai departe...

Deschid ochii... mai trag un fum.. si imi dau seama ca viata chiar merge mai departe...secundele curg, imaginile se deruleaza..sunetele progreseaza..

Si stii ce ma gandesc? Ca viata asta e ca un fum de tigara. Ia nastere atunci cand aprinzi tigara,pentru cateva clipe e senzatia care-ti inunda plamanii si te ameteste, te invarte, te lasa fara suflare si te cucereste! Apoi te linistesti incet... tot mai mult... incepi sa vezi de fapt ceea ce a fost in tine... ochii tai incep sa perceapa ceea ce tocmai te-a invadat atat de pervers... se misca lasciv, ca o domnisoara de pe autostrada, acum iti cucereste si privirea... e atat de vizibil.. ascunde atata mister incat iti ridica nenumarate intrebari. Incerci sa-i dai o forma, sa-i gasesti un sens. Incerci sa cauti un motiv. Dar devine tot mai cetos..se pierde in departare.. se transforma in necunoscut.. si dispare.


Atunci ramai cateva clipe si iti dai seama ca ai din nou nevoie de aceea senzatie. Ca te simti gol si trantit la pamant, ca esti pustiu si monoton precum un deal pe timp de iarna. Simti si stii ca ai nevoie din nou sa simti sangele curgandu-ti prin vene, plamanii umplandu-se de un aer murdar, genul acela de murdar ca un gangster din spatele blocului sau ca si domnisoara din clasa a unsprezecea din liceu, despre care toti spun ca e o tarfa, care te atrage si nu stii de ce, pe care il vrei langa tine si care iti provoaca cele mai interzise fantezii. Ai nevoie de adrenalina, mizerie si pericole in viata ta. Ca cu ele e rau, dar fara ele si mai rau.

Si atunci mai tragi un fum... si totul o ia de la capat..



Guess Who flori ilegale
Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu